Om oss

Välkommen till vår gemenskap hos Impactone Breast Cancer Foundation. Vi är en organisation som är helhjärtat engagerad i kampen mot bröstcancer, med målet att tillhandahålla stöd, sprida kunskap och finansiera forskning för att en dag uppnå en värld fri från denna sjukdom. Vår mission drivs av hopp, dedikation, och en tro på att varje insats bidrar till en stor skillnad.

Bakom kulisserna av vår verksamhet står två passionerade individer, Anna Larsson och Erik Johansson. Anna, tillika en av våra medgrundare, har en personlig koppling till bröstcancer och har ägnat stora delar av sitt liv åt att öka medvetenheten och samla in medel för forskning. Med en bakgrund inom vård och medicin, kombinerar hon expertis med personlig erfarenhet för att leda foundation framåt.

Erik Johansson fungerar som vår operativa chef och är drivkraften bakom organisationens strategiska planering och dagliga verksamhet. Eriks erfarenhet från näringslivet och sitt omfattande arbete inom ideella sektorn har varit ovärderlig för att skapa hållbara initiativ och partnerskap som gör verklig skillnad.

Tillsammans, med stöd från vårt team och gemenskapen runtomkring, strävar Anna och Erik efter att skapa en framtid där bröstcancer inte längre innebär en kamp för överlevnad, utan en sjukdom vi kan besegra. Engagera dig idag och bli en del av vår rörelse mot en ljusare framtid.